Comuna din Timis care nu va mai plati niciun leu pentru caldura in scoli, primarie si alte institutii publice. Investitie de 6 milioane de euro pentru incalzire cu apa geotermala. Foto

Sambata, 29 Ianuarie 2022, ora 17:20
108 citiri
TIMISOARA. In mai putin de doi ani, facturile imense pentru incalzirea institutiilor publice vor fi doar o amintire, in comuna Dudestii Vechi.
In curand, aici incep lucrarile pentru producerea de energie termica cu ajutorul apei geotermale, cu care, in prima faza, se vor alimenta toate institutiile publice.

"Este un proiect de 6 milioane de euro, finantat 98% din POIM, prin care noi vom extrage apa geotermala de 90 de grade Celsius, o vom procesa printr-o statie si vom incalzi toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.