Primarul Popa, despre candidatul PNL la Consiliul Judetean: "Voi merge cu Romeo Dunca de mana pana la capat, pentru ca, in primul rand, este prietenul meu"

Marti, 07 Iulie 2020, ora 09:01
41 citiri
Pana la campania electorala pentru alegerile locale mai este ceva timp, insa politicienii nu se sfiesc sa-si atace adversarii cu tot felul de acuze pe care pana acum le-au tinut doar pentru ei. Ca o noutate, atacurile vizeaza nu atat partidele, cat persoane cu functii de raspundere in institutiile statului, lideri din administratie si mediul de afaceri. In concluzie, cel putin in Caras-Severin, ne asteptam la o campanie bazata pe declaratii acide, pe ton ridicat si in consonanta cu ambitiile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.