Flutur:""Am inteles, insa, ca Spitalul din Falticeni nu a dorit sa intre in prima linie privind lupta cu pandemia de coronavirus, cel putin in aceasta etapa""

Sursa: newsMe.ro
Joi, 29 Octombrie 2020, ora 13:16
17 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a explicat liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, motivele pentru care in sedinta de vineri nu sunt alocate fonduri si pentru spitalul din Falticeni.

"Buna dimineata, domnule Stan! Vad ca v-ati trezit. Va amintesc totusi ca alegerile au avut loc cu mai bine de o luna in urma, pe 27 septembrie si le-ati pierdut. Sucevenii au hotarat cum au crezut ei ca este mai bine. Vad ca dumneavoastra continuati cu bocetele ieftine referitor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


newsMe.ro