CULMEA TUPEULUI! DUPA CE A PLATIT SA FIE DENIGRAT... S-A URCAT CU EL PE SCENA CA SI CUM L-AR STIMA SI APRECIA! VEZI CINE A FACUT ACEASTA MARSAVENIE!

Duminica, 22 Iulie 2018, ora 09:18
163 citiri
Momente de delir la Bezdead, cu ocazia Zilelor Comunei, cand pe scena s-a urcat senatorul PNL Iancu Caracota impreuna cu Presedintele PNL - Ludovic Orban, alaturi de primarul localitatii Bezdead, doamna Teodora Anghelescu.

La o prima vedere, orice persoana de buna credinta, ar fi avut impresia ca doi colegi de partid, cu functii inalte, au venit la Bezdead sa-i fie alaturi primaritei din localitate in zi de sarbatoare, insa realitatea era cu totul alta, avand in vedere ca daca Ludovic Orban ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.