Jandarmeria Dambovita incearca sa spele imaginea colegilor care i-au atacat pe romani in Piata Victoriei: "Si jandarmii sunt tot oameni"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 August 2018, ora 07:36
50 citiri
Reprezentantii Jandarmeriei Dambovita au postat pe pagina de Facebook un mesaj in care sustin ca fortele de ordine si-au facut "treaba cat mai bine" la protestul de vineri, 10 august, in care sute de romani au fost raniti. "Pentru noi, fiecare zi incepe cu acelasi gand: acela de a merge la serviciu, de a ne face treaba cat mai bine si de a ajunge, in siguranta, la familiile noastre. De fiecare data punem pret pe dialog si incercam sa gestionam toate situatiile prin comunicare, insa nu de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.