TABLETA DE CARTE SI FILM - Marius MIHALACHIOIU - Dune ( 4 ) - Consideratiuni privind constructia personajului Paul Atreides si a misticismului literar.

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 08:15
24 citiri
Distribuie:
Viata unei planete este o tesatura imensa si deasa. Transformarile din regnul vegetal si din cel animal vor fi determinate la inceput de fortele fizice brute pe care le vom manipula. Dar pe masura ce se vor statornici, transformarile provocate de noi vor deveni factori determinanti independenti, forte de influenta, pe care va trebui, de asemenea, sa le manipulam. Nu uita insa nicio clipa, ca nu este necesar sa controlam decat trei procente din cantitatea de energie aEuro- doar trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.