Tutuianu, dupa inscrierea in Pro Romania: "Fac un apel catre primari, parlamentari, consilieri, sa vina alaturi de mine, alaturi de noi"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Ianuarie 2019, ora 12:48
133 citiri
Senatorul Adrian Tutuianu si-a explicat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de ce a ales sa se inscrie in Pro Romania dupa ce a fost exclus din PSD, la 5 noiembrie 2018. El i-a indemnat pe primari, parlamentari, consilieri judeteni si locali, membri si simpatizanti, "care cred in nevoia de dezvoltare a acestei tari, la cei care cred in nevoia de dezvoltare a judetului Dambovita sa vina alaturi de mine, alaturi de noi. Cei care ma cunosc stiu ca nu vand iluzii si nu accept provocari pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.