Johanna Konta, despre confruntarea cu Simona Halep si conditiile gasite la Mamaia

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 17:01
12832 citiri
Johanna Konta, despre confruntarea cu Simona Halep si conditiile gasite la Mamaia
Foto: Twitter Miami Open

Johanna Konta a vorbit joi despre confruntarea din Fed Cup cu Simona Halep, pe care a eliminat-o in urma cu cateva saptamani in sferturile turneului de la Miami.

Tenismena britanica se declara increzatoare si spune ca abia asteapta s-o intalneasca din nou pe Halep, chiar pe suprafata favorita a acesteia.

"De-abia astept sa joc pe suprafata ei preferata (zgura - n.red.). Cred ca nu e doar vorba de schimbarea suprafetei, conditiile sunt diferite, e vorba de Fed Cup aici. Sunt convins ca publicul va fi de partea ei, dar imi place atmosfera care va fi acolo si abia astept meciul impotriva ei", a declarat Konta la conferinta oficiala de presa de dinaintea intalnirii Romania - Marea Britanie, potrivit News.ro.

In replica, Simona Halep anunta ca: "Abia astept sa-mi iau revansa pentru infrangerea de la Miami".

Simona Halep, pregatita sa reprezinte Romania in Fed Cup: Ma simt bine, durerile au disparut

Intalnirea dintre Romania si Marea Britanie, din barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala II a Fed Cup, se va juca la Mamaia, pe o arena neacoperita, iar vremea le da mari batai de cap organizatorilor.

Intrebata daca vremea de la Mamaia este la fel ca-n Marea Britanie, Konta a raspuns razand: "E chiar mai rea".

Probleme inaintea meciului de Fed Cup de la Mamaia: Ce dificultati intampina Simona Halep si compania

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong, se asteapta la o intalnire echilibrata intre cele doua reprezentantive.

"Va fi o partida grea, nicidecum usoara. Romania va avea o presiune in plus, deoarece joaca in fata propriilor suporteri si putem profita de acest aspect", a declarat aceasta.

Tragerea la sorti va avea loc vineri

Tragerea la sorti a meciurilor din confruntarea Romania - Marea Britanie va avea loc vineri, la ora 12:30, la Hotelul Iaki din Mamaia.

Ilie Nastase le are la dispozitie pentru aceasta intalnire pe Simona Halep (locul 5 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Monica Niculescu (locul 47 WTA) si Sorana Cirstea (locul 62 WTA).

De partea cealalta, echipa de Fed Cup a Marii Britanii e compusa din Johanna Konta (locul 7 WTA), Heather Watson (locul 110 WTA), Laura Robson (locul 209 WTA) si Jocelyn Rae (locul 105 la dublu, la simplu nu are clasament).

Meciurile se vor disputa sambata si duminica, incepand cu ora 11, la Tenis Club IDU, din Mamaia.

Ziare.com va transmise in direct toate partidele acestei confruntari.

I.G.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Konta meci Simona Halep, #Romania Marea Britanie tenis, #Fed Cup Romania Mamaia , #Fed Cup