O tenismena cunoscuta nu vrea sa mai joace in acest an

Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 11:40
4596 citiri
O tenismena cunoscuta nu vrea sa mai joace in acest an
Foto: Instagram/Ons Jabeur

Jucatoarea tunisiana de tenis Ons Jabeur, nr. 39 WTA, prima jucatoare araba calificata in sferturile unui Grand Slam, anul acesta, la Australian Open, a opinat ca acest an ar trebui rezervat competitiilor pe echipe in care jucatorii sa castige niste bani, iar circuitele sa se reia din martie 2021, din acelasi moment in care au fost abandonate din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza EFE.

Invitata la podcast-ul "Tennis Legends" de la Eurosport, Ons Jabeur a opinat ca sunt putine sanse ca turneele sa se reia inainte de luna septembrie si cea mai buna solutie ar fi reluarea circuitelor incepand cu Indian Wells in 2021.

"In primele zile, am fost frustrata, cand s-au oprit turneele, pentru ca nu intelegeam situatia. Nimeni nu stia la inceput ca acest virus va fi ceva asa de serios. Eu am parerea mea in privinta sezonului. Cum Wimbledonul a fost anulat si nu vad cum se va juca Roland Garros-ul in septembrie, nu cred ca este o idee buna sa reluam sezonul. Cred ca ar trebui sa se joace niste competitii pe echipe, in care jucatorii sa castige niste bani, dar fara puncte in joc. Sa incepem sezonul anul viitor in martie, ca si cum 2020 nu ar fi existat. Sa nu jucam Australian Open si celelalte turnee de la inceput de an, sa incepem de la Indian Wells, unde toata lumea s-a oprit. Ar fi corect fata de celelalte Grand Slam-uri, fata de clasamentul pe puncte, pentru tot", a declarat Ons Jabeur.

Boris Becker, care a participat alaturi de Mats Wilander la acest podcast, a sustinut reluarea sezonului in luna iulie, cand masurile restrictive se vor relaxa in Europa, dar Ons Jabeur nu crede ca ar fi solutia cea mai buna: "Daca am incepe in iulie, ce se va intampla cu celelalte turnee? Nu putem juca doar 2-3 Grand Slam-uri intr-un an. Nu ar fi corect fata de clasamente, fata de jucatori. Daca va trebui sa jucam pana in octombrie, vremea in Europa nu este buna, nici la New York. Vremea va deveni o provocare, se vor pierde multe lucruri. Am putea juca tenis, dar fara sa se acorde puncte, ci doar sa castigam ceva bani".

Jabeur, 25 ani, s-a oprit in sferturi la Australian Open, fiind eliminata de americanca Sofia Kenin, cea care avea sa castige si titlul.

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#Ons Jabeur reluare tenis, #Ons Jabeur coronavirus , #stiri tenis
Comentarii