Amanare in dosarul lui Valcov

   

Magistratii Tribunalului Gorj au amanat, pentru 13 iulie, pronuntarea in dosarul in care fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este acuzat de instigare la dare si luare de mita.
"Stabileste termen pentru pronuntare, avand in vedere cererile formulate de aparatorii inculpatilor Dogaru Mircea si Valcov Darius Bogdan, pentru depunerea de concluzii scrise la 13.07.2020, orele 12.00. Cu apel odata cu fondul", a decis, luni, o instanta a Tribunalului Gorj.

Inainte de sentinta finala, Valcov a ramas fara avocata Mihaela Grebla. Aceasta a renuntat sa-l mai reprezinte in instanta din cauza neintelegerilor cu ceilalti doi avocati din dosar.

Darius Valcov este acuzat ca ar fi controlat trei firme de cadastru si ar fi mituit un angajat de la OCPI Olt care sa verifice documentatiile astfel incat sa nu ii fie respinse la Cadastru.

Ultima data cand a vorbit in fata instantei, Darius Valcov s-a victimizat sustinand ca toate acuzatiile impotriva sa s-au facut cu presiuni politice. "Daca exista Dumnezeu, va fi achitare. Nu sunt vinovat!", a spus fostul ministru al Finantelor.
Luni, 29 Iunie 2020, ora 19:34
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Sentinta grea pentru un politist din Gorj. Aproape 8 ani de puscarie pentru spagi marunte
Condamnare dura pentru agentul de politie Gabriel Negoita din Targu Jiu. Curtea de Apel Craiova i-a ...
A demisionat din PSD Gorj
Viceprimarul din Targu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Acesta detinea functia de ...
Elev din Targu Jiu, admis la Oxford
Judetul Gorj scoate la suprafata si in acest an elevi de aur. Este si cazul lui Vlad Esir, un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor