Avancronica partidei Unirea Urziceni - Rapid

Marti, 22 Aprilie 2008, ora 12:02
616 citiri
Avancronica partidei Unirea Urziceni - Rapid

Prima intalnire dintre Rapid Bucuresti si Unirea Urziceni a avut loc in toamna anului 2006, pe 11 noiembrie, si s-a incheiat cu victoria giulestenilor, 1-0, iar in turul actualului sezon, pe 4 noiembrie, elevii antrenati pe atunci de Mircea Rednic au remizat pe teren propriu, 1-1.

Echipa de sub podul Grant este bine cunoscuta de tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, care a antrenat-o in returul sezonului 2003-2004, intre etapele 16-21, fiind demis ulterior in urma rezultatelor slabe.

Favoriti la castigarea intalnirii de miercuri seara sunt ialomitenii, care au pierdut un singur meci pe teren propriu in acest sezon, pe 1 decembrie, cu Dacia Mioveni, scor 0-2, castigand alte noua partide si remizand de cinci ori.

La polul opus, Rapid nu a mai castigat in deplasare de pe 2 martie 2008, cand a invins Otelul Galati cu scorul de 1-0, iar in ultimele trei etape disputate pe teren advers, "alb-visinii" nu au reusit sa inscrie nici un gol.

Unirea Urziceni, ocupanta locului 4 in campionat, cu 51 de puncte, la 4 puncte in spatele Rapidului care se afla pe 3, vine dupa un egal controversat in "Groapa", 1-1 cu Dinamo, in etapa cu numarul 30, in timp ce Rapidul lui Marian Rada a castigat pe teren propriu, 1-0, cu Pandurii Targu Jiu.

Partida dintre Unirea Urziceni si Rapid Bucuresti va incepe miercuri, de la ora 20:30, si va putea fi urmarita in format LIVE Text pe Ziare.com.

Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene,...
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al giuleștenilor, l-a înlocuit în minutul 60 al meciului cu Farul pe Krasnoqi, dar internaționalul kosovar nu l-a privit pe tehnician și chiar...
#unirea, #urziceni, #Rapid, #avancronica , #stiri Unirea Urziceni