Becali vrea sa retrogradeze Unirea Urziceni

Sambata, 22 Mai 2010, ora 08:33
2655 citiri
Becali vrea sa retrogradeze Unirea Urziceni

Gigi Becali are un plan diabolic pentru acest final de sezon, el intentionand sa faca tot posibilul pentru a retrograda vice-campioana Unirea Urziceni.

Latifundiarul din Pipera spera ca Steaua va ocupa locul 3 dupa disputarea ultimei etape din Liga I, iar daca ialomitenii vor fi retrogradati "ros-albastrii" ar merge in locul lor in preliminariile Ligii Campionilor.

Planul lui Becali este foarte simplu. Unirea nu obtine licenta pentru a evolua in prima divizie si este retrogradata in Liga II. Echipa de pe locul 3 ia locul gruparii din Baragan in preliminariile Ligii si se lupta pentru accederea in grupele competitiei. Pentru a dovedi ca are intentii nobile, Becali a mai anuntat ca nu ii va lasa pe drumuri pe jucatorii Urziceniului, pe care i-ar lua la Steaua.

"Acum sa vedem un sigur lucru, cu locul asta trei care sa ne duca in Liga Campionilor. Trebuie ca echipa care e calificata in Liga sa nu indeplineasca conditiile si ei, cei de la Unirea, sa vada in ce conditii nu ar participa. La aceea cu stadionul nu se poate, ca sunt variante, Unirea poate juca in alta parte, cum a facut in acest sezon. Trebuie gasite alte conditii, daca nu, inseamna ca nu ai licenta nationala, care inseamna retrogradare. Sa vedem, dar nu-i convine lui Bucsaru. Nu exista licenta internationala fara licenta interna. Doar ca Bucsaru nu-mi mai raspunde in ultima vreme la telefon. E suparat ca am tot spus. Dar nu e problema daca facem asta, ca nu-i lasam pe jucatori pe drumuri, luam totul, ii luam si pe jucatorii, nu-i lasam acolo", a declarat Becali, la Telesport.

Becali: Steaua poate juca in Liga Campionilor in locul Unirii

Tot acest joc de culise pus la cale de Gigi Becali poate suferi lovitura fatala sambata, cand se disputa ultima etapa a Ligii I. Steaua se lupta cu FC Vaslui si FC Timisoara pentru locul 3 in clasament si "ros-albastrii" sunt obligati sa se impuna, in deplasare, pe terenul celor de la International Curtea de Arges.

Echipa lui Stoichita s-a zbatut teribil insa in finalul de sezon iar pentru meciul de la Pitesti "Lippi" din Ghencea are serioase batai de cap in ceea ce priveste lotul de jucatori, avand oameni de baza indisponibili, in frunte cu golgheterul Kapetanos.

M.D.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Becali retrogradeaza Unirea Urziceni, #Unirea Urziceni retrogradata, #Steaua Liga Campionilor , #stiri Unirea Urziceni