Decizie istorica: Universitatea Craiova a castigat procesul cu FRF!

Luni, 25 Iunie 2012, ora 12:50
6435 citiri
Decizie istorica: Universitatea Craiova a castigat procesul cu FRF!

Curtea de Apel a suspendat, luni, decizia Comitetului Executiv al FRF de a dezafilia clubul Universitatea Craiova.

Ca urmare a acestei decizii, formatia patronata de Adrian Mititelu se poate intoarce pe teren si poate cere despagubiri uriase de la FRF.

"Instanta dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, in ceea ce priveste excluderea provizorie dictata de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea, pana la solutionarea definitiva, a efectelor acestei decizii. Decizia este definitiva si executorie cu recurs in termen de cinci zile", a anuntat, luni, judecatoarea Diana Bulancea.

"Universitatea Craiova se va intoarce pe teren. FRF trebuie sa se supuna acestei hotarari", a afirmat avocatul gruparii din Banie.

Totusi, verdictul Curtii de Apel poate fi atacat cu recurs de FRF, insa este executorie, ceea ce inseamna ca se va transa cu Universitatea Craiova, inscrisa in competitii.

Mitica Dragomir, despre victoria istorica a Universitatii Craiova

Universitatea Craiova a fost dezafiliata de Federatia Romana de Fotbal in vara anului 2011. De atunci, oltenii si-au pierdut toti jucatorii pe care ii aveau in lot si n-au mai disputat niciun meci!

Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Octavian Goga, Cornel Sfaiter, Marin Rusen, Stefan Stana, Cristian Bobar, Paul Costas, Sorin Terbea si Vasile Avram sunt cei 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universitatii Craiova.

Citeste si:
Florin Cîțu este noul președinte al PNL
Florin Cîțu este noul președinte al PNL
Liberalii și-au ales președintele pentru următorii patru ani. Florin Cîțu a câștigat alegerile interne cu 60,2% din voturile exprimate de delegații prezenți la Congres. Florin Cîțu...
Ghinea neagă posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS
Ghinea neagă posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS
Cristian Ghinea a declarat că premierul Florin Cîţu i-a propus să rămână ministru, însă a refuzat, lucru confirmat şi de şeful Guvernului. El a adăugat că „toate zvonurile legate de...
Sursa: Ziare.com