Piturca: Nici cel mai mare criminal nu ar fi avut parte de tratamentul acesta

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 22:29
2553 citiri
Piturca: Nici cel mai mare criminal nu ar fi avut parte de tratamentul acesta

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, crede ca nici cel mai mare criminal nu ar fi avut parte de tratamentul care l-a avut el joi dupa-amiaza.

"Am vorbit cu avocatii mei, mi-au spus ca intr-o zi, doua vom discuta. Vreau ca DNA-ul sa fie dat in judecata, e inacceptabil ce s-a intamplat joi dupa-amiaza. Nici cel mai mare criminal nu ar fi avut parte de tratamentul acesta", a declarat Victor Piturca, la Antena 3.

Piturca ia in calcul si varianta ca evenimentele de joi dupa-amiaza sa fi fost comandate de cineva.

"Nu cred ca s-ar fi produs asa ceva daca nu era ceva comandat. In momentul asta, pot sa cred orice, chiar si ca sustinerea mea pentru unii prieteni din politica are legatura cu acest lucru", a mai adaugat Piturca.

Victor Piturca a fost retinut, joi dupa amiaza, de procurori, in aeroportul Otopeni.

Piturca a fost pus saptamana trecuta sub invinuire de procurorii anticoruptie in dosarul "Valiza", fiind acuzat de favorizarea infractorului. Piturca este acuzat ca ar fi semnat, ca martor, precontractul incheiat, in fals, intre Becali si un om de afaceri din Cluj, Radu Marino, pus, de asemenea, sub invinuire. Contractul, semnat in fata avocatului Alina Ciul, avea ca obiect cumpararea de catre Becali a unui teren aflat in posesia lui Marino, in Cluj.

Tot saptamana trecuta, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii DNA, in dosarul "Valiza".

Latifundiarul din Pipera este acuzat ca ar fi incercat sa dea mita fotbalistilor de la Universitatea Cluj, pentru ca acestia sa castige intalnirea cu CFR Cluj. Alaturi de finantatorul stelist au mai fost pusi sub urmarire penala Tea Sponte si Anton Dobos, acestia fiind acuzati de colaborare la dare de mita.

Pe 7 mai 2008, la finalul partidei dintre Universitatea Cluj si CFR din campionatul trecut, procurorii DNA au retinut mai multi apropiati ai finantatorului Stelei, printre care si Tea Sponte, care aveau asupra lor suma de 1,7 milioane de euro, bani despre care se presupune ca erau destinati fotbalistilor Universitatii Cluj.

Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, reținut pentru trafic de influență. Ce acuzații i se aduc
Director din cadrul Complexului Energetic Oltenia, reținut pentru trafic de influență. Ce acuzații i se aduc
Cătălin Liviu Stănculescu, directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a fost reținut pentru 24 de ore, vineri, 26 aprilie, de procurorii Direcției Naționale...
Ministrul Energiei trimite Corpul de Control la Complexul Energetic Oltenia după perchezițiile DNA
Ministrul Energiei trimite Corpul de Control la Complexul Energetic Oltenia după perchezițiile DNA
Ministerul Energiei anunţă, joi, 25 aprilie, că sprijină ancheta procurorilor DNA la Complexul Energetic Oltenia şi va pune la dispoziţie toate informaţiile solicitate. Ministrul Energiei,...
#Victor Piturca, #DNA, #retinut , #stiri Victor Piturca