Piturca vine la Craiova

Miercuri, 12 August 2009, ora 07:21
2428 citiri
Piturca vine la Craiova

Dupa ce a declarat in nenumarate randuri ca il vrea pe Victor Piturca pe banca, Adrian Mititelu este aproape de a-l aduce pe fostul selectioner in Banie.

Discutiile dintre cei doi, intermediate de seful LPF Dumitru Dragomir, au inceput luni si au fost purtate intr-o discretie totala.

Potrivit unor surse apropiate clubului, citate de Prosport., cele doua parti ar fi ajuns deja la un acord de principiu, urmand ca, miercuri sau joi, Piturca sa se deplaseze in Banie pentru a pune la punct toate detaliile contractului.

Victor Piturca ar urma sa primeasca procente din vanzarea unor fotbalisti, clauza introdusa pentru ca tehnicianul sa accepte salariul mic oferit de patronul Universitatii Craiova, aproximativ 150.000 de euro. Mai mult, conform surselor citate, fostul selectioner ar fi dispus sa preia "juvetii" abia dupa etapa a 5-a, cand Liga I se intrerupe pentru 2 saptamana pentru meciul Franta - Romania.

Fostul selectioner al Romaniei a mai pregatit Universitatea Craiova in sezonul 1994/1995, cand Stiinta a terminat pe pozitia secunda, performanta neegalata pana in prezent.

Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #Adrian Mititelu , #stiri Victor Piturca