"E gras, lent si pute a lene. E o tristete pentru campionatul intern ca el a fost cel mai bun". Ladislau Boloni nu are mila de Nationala si il critica aspru pe Alibec

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 21 Iunie 2016, ora 22:12
26 citiri
Romania a plecat cu capul in pamant de la Campionatul European dupa un parcurs dezamagitor, doua infrangeri, cu Franta si Albania, si un egal cu Elvetia.

Fostul selectioner al Romaniei, Ladislau Boloni a facut o analiza a ceea ce au aratat tricolorii la turneul final si nu a omis sa-i critice dur pe fotbalisti, doar patru dintre acestia scapand cu fata curata.

"Dragos Grigore mi-a placut. Pintilii s-a ridicat la un anumit nivel. Mi-au placut Stancu si Andone. Chiriches ar fi putut oferi mai ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.