UPDATE: O noua calificare istorica! CSM Bucuresti, victorie in infernul de la Budapesta! Vezi cu cine va juca echipa noastra in Final Four

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 19:45
13 citiri
CSM Bucuresti s-a impus si in returul de pe terenul unguroaicelor de la Ferencvaros, 27-26, in sferturile Ligii Campionilor, si este la a doua calificare consecutiva in Final Four. In tur scorul fusese 30-25 pentru bucurestence.

Romancele au plecat de la avantajul victoriei la cinci goluri diferenta din meciul tur si s-au impus cu 27-26 si in meciul reutur in fata unei sali arhipline.

Dupa ce a condus chiar si cu 4 goluri in timpul primei reprize, CSM a fost intrat la pauza cu handicap de un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.