Accident teribil pe un drum din Argeș. Un șofer a murit în urma impactului devastator

Sambata, 07 Ianuarie 2023, ora 19:07
3213 citiri
Accident teribil pe un drum din Argeș. Un șofer a murit în urma impactului devastator
Accidentul a avut loc sâmbătă, pe drumul naţional 73, în localitatea Godeni din judeţul Argeş FOTO infotraficromania.ro

Un accident rutier produs pe un drum din judeţul Argeş şi în care au fost implicate, iniţial, două autoturisme, a dus la moartea şoferului unei a treia maşini. Imediat după ce cele două autovehicule s-au ciocnit, unul dintre ele a ricoşat într-un autoturism condus regulamentar şi care a fost aruncat de pe şosea.

Şoferul acestuia a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat, în timp ce ceilalţi doi şoferi au scăpat teferi.

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe drumul naţional 73, în localitatea Godeni din judeţul Argeş.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din Berevoeşti, care conducea un autoturism, pe DN 73C, pe raza localităţii Godeni, din direcţia Câmpulung către Curtea de Argeş, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeş. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 77 de ani, din Corbi. Cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecţie, glisieră ce l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator”, a transmis Poliţia judeţeană Argeş.

Echipajele medicale sosite la locul accidentului au făcut manevre de resuscitare victimei, însă acestea nu au dat rezultat.

Ceilalţi doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Ei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

#accident, #Arges, #sofer mort , #accident