Bărbat lovit intenționat cu TIR-ul de un șofer, la ieşirea din Vama Borş. Cum a pornit cearta VIDEO

Miercuri, 15 Noiembrie 2023, ora 10:06
3639 citiri
Bărbat lovit intenționat cu TIR-ul de un șofer, la ieşirea din Vama Borş. Cum a pornit cearta VIDEO
Imagine de la locul tragediei FOTO bihoreanul.ro

Un şofer de TIR din Sălaj este cercetat pentru lovire şi distrugere, după un incident grav pe care l-a provocat marți, 14 noiembrie lângă Vama Borş ll. Acesta l-a lovit intenționat cu autotrenul pe un şofer din Bihor, după o ceartă pe locul la cântar.

Victima ieșise din propriul camion și se afla pe șosea când a fost izbită din plin de TIR.

Cei doi şoferi stăteau la coadă la cântar şi s-ar fi luat la ceartă după ce unul ar fi încercat să intre în faţa celuilalt, scrie bihoreanul.ro. Discuția a degenerat, iar şoferul din Sălaj, un bărbat în vârstă de 36 ani, a luat o piatră cu care a spart parbrizul şoferului de TIR din Bihor.

Când acesta din urmă a coborât din cabină, șoferul sin Sălaj a pornit motorul şi l-a acroşat intenţionat. În urma impactului, şoferul din Bihor, un tânăr în vârstă de 31 ani din Nojorid, a ajuns la spital, cu răni la nivelul capului.

„Bărbatul a fost internat cu o fractură de cutie craniană și hemoragie cerebrală”, a precizat dr. Natalia Hrihorișan, de la UPU SMURD Bihor, care a adăugat că acesta este „într-o stare relativ bună”, dar medicii îi urmăresc evoluția.

Incidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere din vamă.

Șoferul din Sălaj n-ar fi la primul scandal. În noiembrie 2021, tot în urma unui incident în trafic, poliţiştii Serviciului Rutier Bihor i-au anulat permisul de conducere, invocând o afecţiune psihiatrică. Atât că, ajuns acasă, bărbatul s-a prezentat, din nou, în faţa comisiei medicale, care l-a declarat apt să revină la volan.

Anunțul Poliției

„Din cercetările efectuate, au constatat că un bărbat de 36 de ani, din comuna Boghiș, județul Sălaj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor, cu semiremorcă, pe autostrada A3, dinspre localitatea Biharia înspre PTF Borș 2, la ieșirea din parcarea - cântar Borș 2, l-ar fi accidentat, cu intenție, pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid, care, în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă, în fața ansamblului condus de bărbatul de 36 de ani", se arată în informare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor a confirmat, totodată că incidentul s-a produs "pe fondul unei altercații spontane dintre cei doi bărbați”, iar înainte de a-l izbi cu maşina, sălăjanul "ar fi distrus, cu intenție, parbrizul capului tractor condus de bărbatul de 31 de ani, din județul Bihor, către care ar fi aruncat cu un obiect contondent (piatră), în timp ce se afla în mișcare".

Ambii conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

După doar câteva ore de la incident, tot în zona frontierei Borș II șoferul din Sălaj a fost implicat într-un nou incident.

„Polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați că, înainte de intrarea în P.T.F. Borș 2, bărbatul ar fi spart, tot cu un corp contondent (borcan) parbrizul unui alt autocamion, aflat în coloană”, a transmis marți noaptea comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor

O maşină a fost cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-un buldoexcavator. Șoferul a fugit de la locul incidentului și nu a fost găsit
O maşină a fost cuprinsă de flăcări, după ce a intrat într-un buldoexcavator. Șoferul a fugit de la locul incidentului și nu a fost găsit
Un autoturism a luat foc după ce, în noaptea de joi spre vineri, a intrat într-un buldoexcavator parcat pe o stradă din municipiul Roman, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă...
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
#accident, #cearta soferi, #lovit intentionat, #TIR, #razbunare , #accident