Mutu, ridicat in slavi in Italia

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 19:43
4461 citiri
Mutu, ridicat in slavi in Italia

Adrian Mutu ramane un jucator foarte apreciat de antrenorii italieni, care il ridica in slavi cu fiecare ocazie, desi in viata privata are destule probleme.

Tehnicienii Mario Beretta si Nedo Sonetti au vorbit la superlativ despre fotbalistul roman, vazandu-l ca potential salvator al Fiorentinei in acest sezon.

"Fiorentina va creste odata cu intrarea lui Mutu, mai ales daca romanul este pus la punct cu pregatirea fizica. El ii poate oferi solutii lui Mihajlovici, chiar daca nu a jucat de noua luni. Probabil va avea unele probleme, ceea ce ar fi normal, dar este un jucator valoros care poate evolua ca extrema sau in spatele lui Gilardino", a spus Beretta la Radio Toscana.

Sonetti, fostul antrenor al Vicenzei, crede ca Adi Mutu este singurul campion din lotul Fiorentinei.

"In privinta lui Mutu, clubul a hotarat sa-l ajute. Baiatul trebuie sa arate modestie atunci cand va reveni pe teren. Mutu trebuie sa se ajute singur, deoarece antrenorul poate face prea putin pentru a-l controla in afara gazonului. Clubul trebuie sa-l ajute pe Mutu, cu speranta ca acesta va intelege ca lumea este facuta intr-o alta maniera decat crede el. El a avut multe ocazii sa demonstreze ca este pe dumul cel bun, dar a ratat multe dintre aceste sanse. Ca om, trebuie sa mai creasca, ca fotbalist nu se pune problema. Mutu este unicul "campion" din lotul Fiorentinei", a precizat Sonetti.

Adrian Mutu este in prezent suspendat, dupa ce a fost prins dopat cu sibutramina la inceputul anului, insa sanctiunea va expira la finalul acestei saptamani.

Astfel, "Briliantul" ar putea evolua pentru prima data in acest sezon in meciul Fiorentinei de duminica, in deplasare la Catania.

M.D.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Mutu ridicat slavi Italia, #Mutu laudat Italia, #Mutu suspendat sibutramina , #Fiorentina