Vezi cum vrea Fiorentina sa-l pedepseasca pe Mutu

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 12:15
6265 citiri
Vezi cum vrea Fiorentina sa-l pedepseasca pe Mutu

AC Fiorentina, prin vocea patronului Andrea della Valle, a anuntat ca Adrian Mutu nu va fi iertat pentru incidentul de miercuri, iar presa din Italia dezvaluie ce risca atacantul roman.

Conform editiei tiparite a cotidianului Gazzetta dello Sport, oficialii Fiorentinei se gandesc sa-l sanctioneze pe Mutu si chiar sa-i reduca salariul.

"Probabil ca, impreuna cu o amenda, Fiorentina ii va reduce salariul lui Mutu", scrie sursa citata.

Gruparea toscana a luat in calcul, pentru un scurt moment, chiar varianta rezilierii contractului, insa aceasta decizie ar fi insemnat o bucurie pentru Mutu si impresarii sai - fratii Becali, nicidecum o sanctiune.

"Clubul viola s-a gandit chiar sa-i rezilieze contractul, insa asta ar insemna o favoare pentru Mutu, care ar ramane liber de contract si si-ar putea gasi foarte usor o echipa", mai noteaza cel mai important cotidian sportiv din Italia.

N-ar fi pentru prima oara cand Fiorentina i-ar reduce salariu lui Mutu. Anul trecut, in perioada in care a fost suspendat pentru consum de sibutramina, "Briliantul" a incasat doar jumatate din salariu.

2 milioane de euro este salariu anual pe care Mutu il primeste de la Fiorentina

Suparat pe decizia oficialilor Fiorentinei de a-l vinde in aceasta iarna, atacantul roman s-a luat la harta, miercuri, cu antrenorul Sinisa Mihajlovici si cu un coechipier. Apoi, n-a participat la antrenament, iar in drum spre masina i-a injurat de mama focului pe jurnalisti prezenti la fata locului.

Mutu a comis-o din nou! A sarit sa-si bata antrenorul

Drept urmare, Fiorentina a anuntat ca-l va actiona in judecata pe jucator, atat pe cale sportiva, cat si pe cale civila.

Fiorentina anunta ca-l va da in judecata pe Mutu

Patronul toscanilor, Andrea della Valle, nici nu mai vrea sa auda de Mutu si sustine ca intre cele doua parti nu mai poate exista cale de impacare.

Della Valle: Va garantez ca intre Fiorentina si Mutu totul s-a incheiat

Adrian Mutu a venit la AC Fiorentina in 2006, de la Juventus Torino, si mai are contract cu gruparea din Firenze pana in vara anului 2012.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Adrian Mutu sanctiuni Fiorentina, #Adrian Mutu scandal Fiorentina , #Fiorentina