ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Daniel Breaz, candidat PSD pentru Senatul Romaniei: Indrazneste sa crezi in tinerii din Romania!

Sursa: Alba24.ro
Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 23:59
38 citiri
Una dintre cele mai mari bogatii ale Romaniei este formata din tinerii acestei tari, muncitori, harnici, educati si bine pregatiti. Ei reprezinta viitorul Romaniei si de aceea trebuie sa incepem sa credem in ei, sa le oferim conditii decente pentru a-si intemeia o viata armonioasa in Romania si sa oprim exodul valorilor tinere romanesti spre alte tari din Uniunea Europeana sau din lume.

Tinerii au nevoie sa fie reprezentati de oameni cu gandire tanara, oameni care stiu cat de greu este sa te ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.