Candidatura surpriza la Consiliul Judetean Alba: Vasile Bucur, candidatul AUR la sefia CJ. "Mi-am propus sa castig aceasta batalie pentru ca meritati mai mult si sunt convins ca se pot realiza lucruri minunate si in judetul Alba"

Duminica, 12 Iulie 2020, ora 12:31
52 citiri
Bucur Vasile si-a anuntat candidatura pentru sefia Consilului Judetean Alba, din partea aliantei pentru unirea romanilor (AUR): "Mi-am propus sa castig aceasta batalie pentru ca meritati mai mult si sunt convins ca se pot realiza lucruri minunate si in judetul Alba"
"De curand mi-am anuntat oficial candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Alba. Multi se asteptau probabil, sa candidez din partea unui partid traditional. Eu, pana acum, nu am facut parte din nici un partid ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea