In 5 decembrie: Se aprind luminile de sarbatori si se deschide Targul de Craciun, la Aiud. Patinoar, casute si concerte de colinde, in Parcul Municipal

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 18:33
72 citiri
Primaria Municipiului Aiud organizeaza, in perioada 5 - 23 decembrie 2016, cea de-a cincea editie a Targului de Craciun.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc luni, 5 decembrie, incepand cu ora 18.00, in fata Primariei Municipiului Aiud, prin festivitatea de aprindere a luminilor de sarbatori si un concert de colinde sustinut de Corul Preotilor din Protopopiatul Ortodox Aiud.

In acest an, locul de desfasurare a evenimentelor dedicate sarbatorilor de iarna va fi Parcul Municipal Aiud, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea