Ministrul Educatiei: Scoala incepe cu elevii in banci, in 13 septembrie. Structura anului scolar 2021 - 2022. Cursuri si vacante

Sursa: Alba24.ro
Marti, 03 August 2021, ora 23:59
44 citiri
Ministrul Educatiei a anuntat cum va incepe scoala: Toti elevii din Romania vor incepe scoala ca altadata, adica in banci. Este vestea mult asteptata a ministrului Educatiei, care a anuntat astazi oficial reluarea cursurilor fizic pentru elevi si prescolari.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat marti ca este in favoarea deschiderii noului an scolar cu prezenta fizica pentru toti elevii.
"Neavand niciun glob de cristal si neavand nici competente sanitare, pot sa va spun ca scoala va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.