Proiectul JOBS in scolile si liceele din Alba. Elevii din clasele VII-VIII si IX-X, pregatiti pentru tranzitia de la scoala la viata activa

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 14:32
186 citiri
Pana in data de 5 mai, scolile din Alba care vor sa se inscrie in procesul de selectie din cadrul proiectului Jobs, in anul scolar 2014-2015 isi pot depune candidaturile la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Alba.

In acest an scolar proiectul s-a extins si la alte 42 de unitati scolare noi din Regiunea Centru, respectiv judetele Alba, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Proiectul JOBS pregateste elevii din ultimii ani de invatamant gimnazial, clasele a VII-a si a VIII-a, dar si din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: proiectul JOBS scoli Alba proiectul JOBS