Sebes: Sambata si duminica, Expozitia Chinologica Internationala "Royal Crown Trophy": Vor fi prezenti 100 de rase si peste 250 de proprietari de caini, din 13 tari europene

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 16:13
229 citiri
In weekendul 25-26 septembrie 2021, Parcul Arini din Sebes va fi gazda unui eveniment inedit, potrivit pentru intreaga familie: Expozitia Chinologica Internationala "Royal Crown Trophy".
Catei din 100 de rase standardizate de Federatia Chinologica Internationala se vor intrece, la Sebes, pentru castigarea celui mai ravnit titlu, acela de Supreme Best In Show al expozitiei Royal Crown Trophy.
Acest eveniment international de frumusete canina are o lunga traditie in judetul Alba si reuneste peste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana