Deputatii au votat Legea Consumatorului Vulnerabil. Masuri de protectie pentru romanii afectati de explozia pretului la energie

Sursa: Alba24.ro
Marti, 07 Septembrie 2021, ora 21:10
498 citiri
Legea Consumatorului Vulnerabil, care prevede masurile de protectie sociala pentru aproape 10 milioane de romani care vor fi afectati de cresterile de preturi la energie electrica si gaze a fost adoptata in Camera Deputatilor.
Anuntul a fost facut, marti, de ministrul Energiei, Virgil Popescu. Conform acestuia, legea urmeaza sa se aplice de la 1 noiembrie.
"Legea privind stabilirea masurilor de protectie sociala pentru consumatorul vulnerabil de energie a fost adoptata! Am votat Pentru! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.