Ce se întâmplă cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Mama ei a făcut anunțul

Luni, 19 Februarie 2024, ora 13:28
3640 citiri
Ce se întâmplă cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Mama ei a făcut anunțul
Andreea și Violeta Marin FOTO facebook

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a ajuns, la numai 16 ani, ambasador al unui proiect educativ, cunoscut în întreaga lume.

Ea a participat la o conferința internațională, care a avut loc la Palatul Parlamentului, unde Violeta a susținut un discurs în fața a sute de persoane. Aceasta s-a descurcat de minune, iar Andreea Marin s-a arătat cât se poate de mândră de fiica ei.

„Fiica mea și colegii ei voluntari au transformat un vis în realitate: amplul eveniment internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations) este conferința care are ambiții mari la noi acasă, durează 5 zile și deschiderea a fost ieri găzduită la Palatul Parlamentului, iar dezbaterile au continuat apoi la International School of Bucharest.

Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri. E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Împreună, tinerii simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile sunt în limba engleză, pentru că ei vin din diverse țări, sunt extrem de serioase, bine documentate și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților agere, subiecte fierbinți ale omenirii în prezent, atingând domenii precum diplomația, politica, mediul, drepturilor omului. Oaspeții sunt elevi pasionați, cu înclinații, spirit critic și analitic, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine.

Dezvăluie șansa unică pentru tineri și misiunea evenimentului, aceea de a impulsiona elevii de liceu din întreaga lume să devină cetățeni globali activi, responsabili și bine informați. Recunoscută la nivel internațional pentru excelență, conferința de la București susținută de @unicefromania pune accentul său pe valori, educație, acuratețea discursului și colaborare. Delegații sunt oratori încrezători, scriitori elocvenți, oameni deschiși colaborării și cu un spirit critic eficient, constructiv, viitori lideri cu gândire globală. FDRMUN este mai mult decât o simplă conferință, este o platformă pentru creșterea intelectuală și schimbul cultural”, a scris Andreea Marin, în mediul online.

Peste 1 milion de români au consumat cel puţin o dată droguri. Avertismentul unui expert
Peste 1 milion de români au consumat cel puţin o dată droguri. Avertismentul unui expert
Numărul românilor care au încercat cel puţin o dată în viață drogurile se apropie de 1,5 milioane, o creştere cu circa 50% faţă de cel mai recent raport oficial, a declarat marți, 23...
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Fostul președinte Traian Băsescu a comentat duminică seara, 28 aprilie, într-o emisiune la Digi24, șansele Gabrielei Firea de a câștiga alegerile locale. Fostul șef al statului este de...
#Andreea Marin, #violeta fiica, #conferinta, #ambasador, #educatie , #stiri media