Deputatul Claudiu Ilisanu: "Intrebare pentru cuplul Viziteu & Miroseanu: cand curatati Baza Letea de mizeria de cort nefunctional in care nu s-a tratat niciun caz de COVID-19?!"

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 11:21
49 citiri
Deputatul PSD Claudiu Ilisanu ii acuza pe primarul Stanciu-Viziteu si viceprimarul Liviu Miroseanu, fost prefect, de faptul ca nici acum nu au strans "spitalul gonflabil" de la Baza Letea, acolo unde s-ar putea antrena sportivii bacauani.

Intrebare pentru cuplul Viziteu & Miroseanu: cand curatati Baza Letea de mizeria de cort nefunctional in care nu s-a tratat niciun caz de COVID-19?! Cortul dezumflat si total neconform de la Baza Letea zace pe terenul unde s-ar putea antrena sportivii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.