Vanghelie: Basescu a intervenit pentru iubitul fiicei sale mai mari

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 23:48
11153 citiri
Vanghelie: Basescu a intervenit pentru iubitul fiicei sale mai mari

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a dezvaluit marti seara ca Traian Basescu a intervenit pentru iubitul Ioanei Basescu, Francesco Giovani Mario, dupa ce acesta a fost prins cu un permis fals de conducere.

"Traian Basescu a incercat sa duca aceste lucruri in derizoriu. Am semnatura de la registrul unitatii de procuratura ca s-a intervenit pentru 'ginerele' lui Traian Basescu, ca a condus cu un carnet fals. A fost trimis un director de la Kovesi si am dovada ca Francesco Giovani Mario a fost prins cu un permis de conducere fals", a declarat marti seara liderul PSD Bucuresti la Realitatea Tv.

Marian Vanghelie a vorbit si despre faptul ca exista multe diferente intre el si Elena Udrea, incepand de la faptul ca ea a fost protejata pe cand el a trebuit sa se bata singur in partid ca sa obtina o functie.

"Sunt multe diferente intre mine si doamna Udrea. Ea a fost protejata cuiva, eu a trebuit sa ma bat singur in partid. Elena Udrea a reusit sa parcurga si sa arda toate etapele si in partid si la Guvern, iar eu am pornit de jos", a declarat liderul PSD Bucuresti.

Marian Vanghelie a declarat ca e foarte greu ca cineva sa il ascunda, desi s-a vehiculat ca in timpul campaniei electorale i s-a interzis sa aiba aparitii publice.

"Mircea Geoana a fost ales si este presedintele romanilor. Iar acum el se prezinta ca un intelectual, diplomat si om civilizat. Eu sunt speriat de ceea ce se intampla, e vorba de un principiu. Ce se intampla in Romania daca acesti colegi din PD-L si Traian Basescu incep sa faca presiune prin banii publici si pozitiile pe care le au asupra tuturor institutiilor din Romania", a declarat acesta.

Marian Vanghelie a declarat ca PSD nu a facut turism electoral.

"Ma sperie cifra de un milion de voturi cumparate de PD-L. Eu am fost impotriva sectiilor speciale de votare", a mai declarat liderul social democrat.

Marian Vanghelie sustine ca duminica seara sotul Elenei Udrea, Dorin Cocos, alerga prin Bucuresti dupa voturi.

"Cocos alerga prin Bucuresti dupa voturi asa cum a alergat sa iasa doamna Udrea castigatoare in colegiu. Nu alerga ca postasu, pe formula spusa de Traian Basescu, ci tandem cu sotia", a mai spus social democratul.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Marian Vanghelie ELena Udrea, #diferente mari Vanghelie Udrea , #Elena Basescu