Basescu ii ia la bani marunti pe Iohannis, Ponta si doi ministri: Inteligentilor, nu va puteti aduna?

Marti, 05 Mai 2015, ora 22:23
6944 citiri
Basescu ii ia la bani marunti pe Iohannis, Ponta si doi ministri: Inteligentilor, nu va puteti aduna?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a criticat pe demnitarii Romaniei ca au tot felul de indeletniciri marunte, cum ar fi sa rezolve dilema bacsisului pentru baiatul cu pizza sau sa scoata cardurile de sanatate din bancomate, in timp ce tara noastra "va pierde cam 7 miliarde de euro din fondurile europene" la finalul acestui an.

"O tara vesela? Banicioiu alearga sa scoata plasticul pentru spitale din bancomatele bancilor si da cu pumnii in calculatoarele blocate ale CNAS; Teodorovici se chinuie sa-si imagineze cum ii duce lui Lazaroiu o pizza acasa cu taxarea ciubucului la scara blocului", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Fostul sef de stat a adus critici si la adresa premierului Victor Ponta, care "incearca sa vanda alifie prin tarile arabe", si nu l-a uitat nici pe Klaus Iohannis, care "mai pune la Cotroceni de o tacla fara rezultate".

Ponta: Am facut o oferta conducerii Qatar Airways privind pachetul Aeroportul Otopeni-TAROM (Video)

"Ponta incearca sa vanda alifie prin tarile arabe si pare decis sa scape si de grija Aeroportului Otopeni, tocmai extins si modernizat, uitand ca la astia cand ceri spaga ti se taie mana; In intelepciunea sa, Iohannis mai pune la Cotroceni de o tacla fara rezultate pentru votul prin corespondenta pentru diaspora.

Inteligentilor, la 31.12.2015, Romania va pierde cam 7 miliarde de euro din fondurile europene. Nu va puteti aduna sa vedeti ce se mai poate salva din acesti bani?", a subliniat Basescu.

Comentariile fostului presedinte vin dupa ce spatiul public a fost acaparat de doua subiecte: cardul de sanatate si impozitarea bacsisului.

Presa a relatat ca unele persoane au blocat bancomatele dupa ce au bagat in ele carduri de sanatate, iar aceasta nu este nici de departe singura problema.

Medicii de familie au spus ca sistemul informatic ce sustine cardul de sanatate s-a blocat complet, iar la casele de sanatate s-au format cozi interminabile, oamenii venind sa-si ridice cu intarziere cardurile de sanatate. Intre timp, ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a fost chemat din concediu sa dea explicatii in Parlament.

Banicioiu, chemat din concediu dupa scandalul cardurilor de sanatate

Pe de alta parte, ministrul de Finante Eugen Teodorovici a inflamat opinia publica dupa ce a spus ca cine vrea sa lase bacsis baiatului care aduce pizza trebuie sa mearga la unitate pentru bon fiscal.

Ministrul de Finante: Cine lasa bacsis baiatului care aduce pizza merge la unitate pentru bon fiscal

Ulterior, a revenit cu o noua declaratie, spunand ca "in situatia in care clientul doreste sa lase bacsis, acesta va fi inregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu in momentul in care se reintoarce la punctul de lucru".

Bacsisul pentru baiatul cu pizza ii da batai de cap ministrului de Finante: Teodorovici ne baga rau in ceata

Intre timp, Victor Ponta a mers intr-o vizita in tarile arabe, iar Klaus Iohannis a chemat partidele la o noua runda de discutii la Palatul Cotroceni.

Iohannis cheama iar partidele la consultari - Afla cand si de ce (Video)

D.T.

Citește și:
Un fost legionar, numit cetățean de onoare la Sighetu Marmației: „Un model de demnitate și moralitate”
Un fost legionar, numit cetățean de onoare la Sighetu Marmației: „Un model de demnitate și moralitate”
Ultimul supraviețuitor al organizației de tineret a Mișcării Legionare din România, Petru Codrea, a fost făcut cetățean de onoare de către primăria din Sighetul Marmației, orașul natal...
Teza de doctorat a lui Lucian Bode, expusă de Emilia Șercan: ”Nu-i așa că se citește în privirea lui profunzimea cunoașterii domeniului energetic?”
Teza de doctorat a lui Lucian Bode, expusă de Emilia Șercan: ”Nu-i așa că se citește în privirea lui profunzimea cunoașterii domeniului energetic?”
Jurnalista de investigații Emilia Șercan a demontat afirmația lui Lucian Bode, potrivit căreia teza de doctorat a actualului ministru de Interne nu ar fi secretizată. Șercan a explicat că...
Comentarii
Poza Caliman Eugen
Caliman Eugen
rank 4
Dupa dezastrul lasat in economie dupa 10 ani, mai si "vorbeste"!