Gigi Becali, acuzat ca a distrus o echipa de traditie: A escrocat clubul!

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 14:52
4086 citiri
Gigi Becali, acuzat ca a distrus o echipa de traditie: A escrocat clubul!
Foto: gsp.ro

Gigi Becali, finantatorul Stelei, este acuzat ca a distrus o echipa de traditie din fotbalul romanesc.

Argesul lui Dobrin este la un pas de faliment iar administratorul judiciar al clubului il arata cu degetul pe Becali.

Nicolae Enoiu sustine ca latifundiarul putea salva aceasta echipa de traditie daca accepta sa il vanda pe mijlocasul Cristi Tanase, pitestenii detinand inca 50% din drepturile lui federative.

"Pana acum am tacut deoarece nu am vrut sa fac scandal. Dar nu mai pot sa tac cand vad cum FC Arges aproape a murit, dupa ce nu s-a mai inscris in nicio competitie, iar Gigi Becali, cel care putea practic sa salveze acest club, nu pateste nimic. Toata lumea stie ca Argesul avea 50% dintr-un eventual transfer la o echipa din strainatate al lui Tanase intr-o perioada de cinci ani iar Becali, cu buna stiinta, a escrocat acest club. El a avut o oferta concreta de la Palermo, in valoare de 5 milioane de euro, dar nu a vrut sa-i dea drumul deoarece trebuia sa ne dea noua 2,5 milioane de euro. A gandit ca deja platise pe el 1.800.000, iar acum daca ne mai dadea si 2.500.000 de euro iesea in pierdere. Oferta a existat, Ioan Becali stie de ea. Acum sper ca autoritatiile abilitate se vor autosesiza.

Am crezut pana in ultima clipa, ca un prost, ca Gigi ne va salva. M-am luat dupa unul si dupa altul, ca vezi Doamne, Duckadam a vorbit cu Gigi sau cu cineva din anturajul dansului, iar patronul Stelei ne va cumpara pentru 500.000 de euro cele 50 la suta din drepturile pe care le mai detinem pana in vara anului viitor pe Cristi Tanase. A fost o vrajeala de doi lei, iar acum FC Arges aproape ca a murit. Daca Gigi Becali il vindea atunci pe Tanase la Palermo sau daca ne cumpara procentele pe care noi le mai avem, atunci Argesul era salvat de faliment. Insa el acum am auzit ca i-a prelungit contractul lui Tanase scadent in vara anului viitor pe o perioada de trei ani, iar noi vom ramane cu buza umflata. O sa vedeti ca, la anul, la o luna dupa ce noul contract va intra in vigoare, Tanase va fi vandut in strainatate iar Gigi o sa ramana cu toti banii", a acuzat Enoiu in Fanatik.

Clubul FC Arges este pe punctul de a intra in faliment. Aflati in insolventa, pitestenii nu mai au niciun fel de venit si nici macar nu au mai inscris echipele in competitii.

De cealalta parte, Gigi Becali se afla inchis la penitenciarul Poarta Alba, acolo unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare.

Steaua l-a cumparat pe Cristi Tanase in anul 2008. Atunci, campionii au platit 1,8 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucatorului.

Chiar daca a avut evolutii apreciate in ultimii ani, Tanase nu a fost vandut pentru ca Steaua sa nu piarda jumatate din suma de transfer. In schimb, "ros-albastrii" au asteptat sa ajunga pe final de contract pentru a-i propune o noua intelegere, din aceasta fiind scoasa formatia FC Arges.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Becali Tanase FC Arges, #FC Arges faliment, #Becali Steaua FC Arges , #Steaua