Aurelia Hiruta: Echipa USR-PLUS este o echipa cu oameni tineri, cinstiti si profesionisti in domeniile in care activeaza!

Sursa: Rasunetul
Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 10:00
39 citiri
Ma numesc Aurelia Hiruta si candidez pentru un loc in Consiliul Local al municipiului Bistrita. Am 52 de ani si sunt profesoara de limba si literatura romana la Colegiul National "Andrei Muresanu" din Bistrita. Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca in anul 1995, iar de atunci lucrez ca profesoara de limba romana. In aceasta calitate, m-am implicat in educarea tinerilor, cultivandu-le interesul pentru cultura si spiritul civic, deoarece consider ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.