Batrana de 83 de ani, testata pozitiv cu COVID-19, refuza internarea. "Aceasta este optiunea ei, nu vrea sa fie dusa la spital"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Mai 2020, ora 10:39
16 citiri
Procurorii i-au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Femeia a fost confirmata cu COVID-19 in data de 8 mai. De atunci sta acasa, fara a fi tratata. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud au deschis un dosar penal pe numele unei femei de 83 de ani din localitatea Magura Ilvei, judetul Bistrita Nasaud.
Femeia este acuzata de savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor deoarece a refuzat transportul la spital, fiind onfirmata cu coronavirus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.