Deputat Diana Morar: Planul National de Redresare si Rezilienta va fi finalizat pana in 30 aprilie. Vezi domeniile prioritare!

Sursa: Rasunetul
Vineri, 12 Martie 2021, ora 15:18
22 citiri
Deputatul Diana Morar a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) va fi finalizat pana in 30 aprilie, in urma unui proces de avizare guvernamentala, pentru ca este un atribut al Executivului. Potrivit acesteia, sunt 33 de componente pe sase piloni distincti, Romania avand la dispozitie 29,2 miliarde lei.

"Principalele componente sunt: 11% pentru Educatie, 9% pentru Sanatate si 28% pentru Transport rutier, feroviar si metrou. Cei sase ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.