Prof. Camelia Tabara, in clipe de durere. Tatal ei, prof. Leon Hogiu, fostul inspector scolar general, a trecut la cele vesnice. Bunul Dumnezeu sa intareasca familia greu incercata !

Sursa: Rasunetul
Luni, 06 Iulie 2020, ora 23:36
38 citiri
Am aflat cu mare tristete de vestea trecerii la cele vesnice a prof. Leon Hogiu, fostul inspector scolar general, tatal prof. Camelia Tabara.

Nascut in 1936, Leon Hogiu a fost o personalitate a invatamantului bistritean: inspector scolar general, director de scoala in Prund si viceprimar si in Bistrita Bargaului. Visul a fost dus mai departe de Camelia Tabara, fiica lui, ce a urmat tatal in cariera fiind directorul uneia dintre cele mai importante scoli, Colegiul National "Andrei Muresanu" si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.