SONDAJ DE OPINIE. Majoritatea covarsitoare a romanilor sustine familia formata din femeie si barbat, asociind, totodata, casatoriile intre persoane de acelasi sex cu diferite efecte negative pentru societate.

Joi, 26 Octombrie 2017, ora 15:45
496 citiri
Peste 90% dintre romani privesc casatoria drept uniune intre femeie si barbat cu scopul de a procrea, creste si educa copii, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) pentru Coalitia pentru Familie (CpF).

Sondajul, realizat in perioada 1- 15 octombrie la nivel national, releva faptul ca majoritatea covarsitoare a romanilor este atasata puternic de conceptia traditionala a casatoriei, respingand, totodata, in proportii la fel de covarsitoare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Bistrita 24