Al 7-lea bistritean in Liga 1 isi asteapta debutul! Vezi cat castiga fiul fostului primar din Prundu Bargaului la FC Botosani!

Sambata, 01 August 2015, ora 16:50
212 citiri
Monitorizat in ultimul an de FC Botosani, Raul Avram a facut in aceasta vara pasul spre Liga 1. Dupa evolutii foarte bune la Stiinta Miroslava in Liga a 3-a, portarul crescut la Bistrita de antrenorul Horatiu Partiu a semnat un contract pe 5 ani cu formatia din nordul Moldovei.

Va primi in jur de 1000 de euro pe luna, dar are de tras sa-i ia fata titularului Plesca. A fost rezerva acestuia in partida de la Timisoara, iar astazi, de la ora 21.00 va sta pe banca din nou, la partida cu Steaua. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.