Au facut ce n-a reusit nimeni: primul club sportiv de atelaje canine din Romania! Bogdan Berende si Kiss Atilla, medaliati la Europene!

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 12:13
63 citiri
Un tanar de doar 23 de ani, Bogdan Berende, si preotul romano-catolic Kiss Atilla au obtinut titlurile de campion si vicecampion european. Mai mult decat atat, au obtinut recunoasterea sportului cu atelaje canine si au facut din Bistrita-Nasaud primul judet din tara in care exista un club sportiv in domeniu.

Bogdan Berende s-a intors de la Campionatul European de Atelaje Canine din Padova, Italia, cu medalia de aur, reusind sa invinga nume mari din acest sport. Preotul romano-catolic din Rodna, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.