Cronica finalei feminine, scrisa de o fosta jucatoare a Heniului, Cristina Peride: "Festivalul golurilor din Finala Cupei Romaniei! "

Duminica, 05 Iunie 2022, ora 22:30
105 citiri
Finala cupei Romaniei de anul trecut a fost un meci echilibrat intre cele doua echipe, ACS Heniu Prundu Bargaului si U Olimpia Cluj, insa anul acesta, fetele de la Cluj au dovedit ca isi merita statutul de Campioana en titre a Romaniei.

N-am sa scot in evidenta defectele fotbalului feminin din Romania, pentru ca sunt prea multe si nevazute la un meci din finala de campionat sau de cupa. Astazi, fetele de la Cluj au aratat tuturor ce inseamna sa construiesti si sa cresti o echipa. Doar asa poti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.