Alexandra Hutu, candidat PSD pentru Parlament: "Prioritatea principala a guvernarii social-democrate este asigurarea viitorului tinerilor din Romania"

Sambata, 14 Noiembrie 2020, ora 23:10
46 citiri
Alexandra Hutu, specialist in administratie publica locala, candidat PSD pentru Camera Deputatilor a anuntat astazi ca se va implica din Parlament alaturi de guvernul social-democrat pentru reducerea inegalitatilor educationale si stimularea participarii la cursuri a tuturor categoriilor de copii. "Prioritatea principala a PSD este asigurarea viitorului tinerilor din Romania. Acest deziderat se poate realiza numai prin masuri active pentru cresterea oportunitatilor copiilor de a avea acces la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.