Cum au ajuns crescatorii de oi sa caute ciobani in Filipine sau Vietnam: "La noi, se prefera crasma si bautul pe banii statului"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 17:02
64 citiri
Crescatori de oi din judetul Botosani cer autoritatilor sa scape de asistantii social care bat crasmele pe banii statului. Acestia se plang ca n-au angajati la stane si cauta deja ciobani in Republica Moldova dar si in Vietnam sau Filipine. Crescatorii de oi din judetul Botosani se plang autoritatilor statului ca raman fara forta de munca. Acestia spun ca asistatii social continua sa fie o uriasa problema si reclama ca sute de oameni buni de munca prefera sa stea la crasma pe banii statului. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.