Lucian Trufin: "AVEM TREABA! ITI prin Consiliul Judetean si fiecare UAT in parte este mecanismul, Parlamentul este cheia!"

Joi, 22 Octombrie 2020, ora 12:43
35 citiri
Senatorul Lucian Trufin deschide lista pentru Senat a PSD Botosani pentru apropiatele alegeri parlamentare. Intr-o postare pe Facebook, Trufin a tinut sa le multumeasca echipei din PSD care i-a acordat increderea de a fi cap de lista la Senat. Totodata, Trufin a aratat ca este realist in ceea ce priveste nevoile judetului de dezvoltare si a repetat ceea ce a rostit pe tot timpul campaniei electorale pentru alegerile locale: AVEM TREABA! Una dintre oportunitatile prin care judetul Botosani poate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.