Reteta de succes in fata saraciei. Un primar de la tara investeste in educatie: "In loc de camin cultural mai bine fac o scoala"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Februarie 2018, ora 16:48
84 citiri
Marcel Chelaru, primarul independent al comunei botosanene Suharau, este interesat sa dezvolte infrastructura scolara, pentru ca, spune el, numai asa poate creste gradul de civilizatie al oamenilor si se poate dezvolta economia zonei. In comuna Suharau (judetul Botosani), o localitate aproape de granita de nord a Romaniei, autoritatile locale au inceput sa investeasca masiv in infrastructura scolara. Investitiile se deruleaza prin fonduri guvernamentale si europene, dar si cu o parte de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.