Romanii care traiesc fara curent electric si canalizare, ca-n Evul Mediu: "Noi, in Uniunea Europeana? Asa, fara curent? Si cu buda in curte?"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Iunie 2016, ora 06:03
99 citiri
Gheorghe Ghiorghiu are aproape 40 de ani si este din 2004 cetatean al Uniunii Europene. Locuieste in satul Balta Rosie, judetul Botosani, la aproximativ 15 kilometri de orasul Flamanzi si la mai putin de jumatate de ora de mers cu masina de Botosani, municipiul resedinta de judet. La doar cativa kilometri de catunul sau trece drumul national ce leaga Botosaniul de Iasi si mai apoi de capitala Romaniei. Gheorghe Ghiorghiu este cioban si iubeste cu nesat rasaritul soarelui. Nu pentru poezia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.