Un restaurant, o fabrica de termopane, mall-ul, un industrias si un transportator se alatura "Romania vrea autostrazi #si eu"

Joi, 07 Martie 2019, ora 13:38
263 citiri
Vor autostrazi in zona Moldovei, au afaceri, au salariati si se alatura miscarii prin care se incearca atragerea atentiei autoritatilor centrale pentru a construi autostrazi care sa conecteze regiunea de restul tarii si Uniunii Europene. Paul Tomescu, proprietarul restaurantului La Strada, Dumitru Balan, proprietarul Microbuzul, Catalin Silegeanu, proprietarul firmei Hidroplasto, Florin Nitura, proprietarul ADF Botosani, dar si Uvertura Mall s-au alaturat campaniei initiate de suceveanul care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.