Universitatea Spiru Haret face din nou victime: Au vrut sa devina invatatori sau educatori si au primit diplome de logopezi si psihologi!

Luni, 07 Mai 2012, ora 14:01
261 citiri
Mai multe cadre didactice din Botosani, care au absolvit cursurile unei facultati din Brasov, au cerut sprijinul Sindicatului Invatamantului Preuniversitar, sustinand ca au fost pacalite cu diplomele pe care le-au primit, dupa sustinerea examenului de licenta.

Persoanele in cauza au precizat ca in momentul in care s-au inscris la facultatea respectiva profilul ales era de stiintele educatiei, urmand ca la finalul cursurilor sa devina invatatori si educatori, insa dupa ce au dat licetna si au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani