USL la Botosani: Marcu pleaca increzator la lupta, Turcanu isi cere iertare de la Achitei, Onisa transmite: "sunt cu ochii pe voi"!

Sambata, 19 Februarie 2011, ora 12:46
135 citiri
S-au luat oficial, cu acte! Liderii locali ai celor trei partide politice - PSD, PNL si PC - care fac parte din noua alianta Uniunea Social-Liberala, au perfectat astazi protocolul de colaborare si la nivelul judetului Botosani.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Mihai Eminescu, unde au fost prezenti si membri din structurile de conducere ale celor trei formatiuni, primari, viceprimari si sefi de institutii. Primii pasi care vor fi facuti in cadrul noii aliante de la nivel judetean vor consta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: alianta PSD PNL Botosani

Stiri Botosani