VIDEO Valeriu Iftime vrea autobuze electrice in Botosani in locul tramvaielor. "Cu banii de cofinantare se pot face mult mai multe investitii utile pentru oameni"

Vineri, 06 Mai 2022, ora 19:36
76 citiri
Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din economia judetului Botosani sustine ca Primaria municipiului resedinta de judet nu ar trebui sa se imprumute pentru a realiza proiectul cu tramvaiele deoarece costurile sunt prea mari pentru botosaneni si proiectul nu rezolva mobilitatea in oras. Omul de afaceri Valeriu Iftime, presedintele Camerei de Comert Industrie si Agricultura Botosani si presedinte al Consiliului de Administratie al grupului de firme Elsaco, a declarat ca in momentul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.